Sign in
Download Opera News App

News Entertainment

 

Gossip Celebrity

 

Learn and Challenge Your Friends With These Funny Riddles

For fun purpose riddles can be used to challenge your friends and engage them into a deep thinking. To answer the riddles correctly, one need to be have a creative thinking, just outside the real description of the riddle. These riddles helps to entertain mostly when you are passing and enjoying time with your friends. Here are the list of most amazing riddles.1. Riddle: I am an odd number. Take away a letter and I become even. What number am I?Answer: Seven

2. Riddle: If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five? Answer: Nine

3. Riddle: What three numbers, none of which is zero, give the same result whether they’re added or multiplied? Answer: One, two and three

4. Riddle: Mary has four daughters, and each of her daughters has a brother. How many children does Mary have? Answer: Five—each daughter has the same brother.

5. Riddle: Which is heavier: a ton of bricks or a ton of feathers? Answer: Neither—they both weigh a ton.

6. Riddle: Three doctors said that Bill was their brother. Bill says he has no brothers. How many brothers does Bill actually have?Answer: None. He has three sisters.

7. Riddle: Two fathers and two sons are in a car, yet there are only three people in the car. How? Answer: They are a grandfather, father and son.

8. Riddle: The day before yesterday I was 21, and next year I will be 24. When is my birthday? Answer: December 31; today is January 1.

9. Riddle: A little girl goes to the store and buys one dozen eggs. As she is going home, all but three break. How many eggs are left unbroken? Answer: Three

10. Riddle: A man describes his daughters, saying, “They are all blonde, but two; all brunette but two; and all redheaded but two.” How many daughters does he have?Answer: Three: A blonde, a brunette and a redhead

11. Riddle: If there are three apples and you take away two, how many apples do you have? Answer: You have two apples.

12. Riddle: A girl has as many brothers as sisters, but each brother has only half as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there in thefamily?Answer: Four sisters and three brothers.

Please share.

Content created and supplied by: Lucasnews (via Opera News )

Riddle

COMMENTS

Load app to read more comments